Организација на
потрошувачите
на
Битола

Новости

27-Mar-20

Image

Како да се однесуваме како потрошувачи во маркетите во време на вонредна состојба поради COVID-19 ...

24-Mar-20

Image

Обештетување на потрошувачите чии туристички аранжани се откажани ...

18-Mar-20

Image

Промена на цени во време на пандемија од COVID -19 ...

18-Mar-20

Image

Електронско поднесување на поплаки, барања, информации ...

12-Nov-19

Image

Информирање на јавноста за активностите на ОПБ за 2019 година ...

01-Nov-19

Image

Јавен повик за субвенции за алтернативно гориво за возилата ...

24-Jul-19

Image

Извештај на ЕК за 2019 година ...
Активности

18-Dec-19

Image

Промоција на брошура на ОПБ ...

02-Dec-19

Image

Работилница за европскиот Закон за заштита на потрошувачите ...

01-Aug-19

Image

Обраќање на Претседателот на ОПБ на свеченото доделување на сертификатот „Фер со потрошувачот“ ...

01-Aug-19

Image

Свечено доделување на сертификатот „Фер со потрошувачот“ ...

24-Jul-19

Image

Со внимаине кон потрошувачите и животната средина до поголема препознатливост на пазарот ...
Актуелно

27-Mar-20

Image

Како да се однесуваме при влегување и излегување од домот за да се заштитиме од пренесување на вирусот COVID-19? ...

27-Mar-20

Image

Како се пренесува COVID-19 и како да се заштитите? ...

24-Jul-19

Image

Најчести поплаки на потрошувачите за 2018 година ...
Што е ОПБ

За нас

Моментално нема статии
Image
Организација на потрошувачите на Битола

Членство

Доколку сакате да станете член на Организацијата на потрошувачите на Битола, тоа можете да го направите на следниот начин: Обратете се до советодавното биро на ОПБ на адреса Бул. 1-ви Мај 204, Битола или контактирајте не на opbitola@yahoo.com.

Повеќе

Годишни извештаи

12-Nov-19

Извештај за советувања за период јануари-септември 2019 година 2019 година

12-Nov-19

Извештај за советувања за период јануари-септември 2018 година 2018 година

12-Nov-19

Извештај за советувања период октомври-декември 2018 година 2018 година

Општо

Известувања

Моментално нема статииХрана

Моментално нема статииГаранција и сервисирање

Неквалитетни производи

Моментално нема статииФинансиски услуги

Моментално нема статииПрава на пациенти

Домување

Моментално нема статииЗаконски прописи и правилници

Моментално нема статииТековни активности

Реализирани

22-Feb-20

Image

ГОЛЕМ ИЗВОР е другата сертифицирана компанија со „ФЕР со потрошувачот“ ...

29-Jan-20

Image

Една успешна приказна - сертификат ФЕР со потрошувачот ...
Брошури

12-Dec-19

Image

Потрошувачи дали ги знаете Вашите права ...

01-Aug-19

Image

Фер со потрошувачот ...
Билтени

Инфотеки

01-Aug-19

Image

ПАРТНЕРСТВО МЕЃУ ГРАЃАНСКОТО ОПШТЕСТВО И ДЕЛОВНИОТ СЕКТОР РАЗВИВАЊЕ ИНОВАТИВЕН МОДЕЛ ЗА МОБИЛИЗАЦИЈА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ...
Прирачници

Моментално нема статииСтудии

Контакт

Моментално нема инфо

Copyright © 2019, ОПБ. Сите права се заштитени
Изработка: Маријан Зиновски